Vores historie - fra nedlagt landbrug til et hyggeligt tidsfordriv med familien

I lidt af et tilfælde og efter en kreativ tankegang, er Multihal-Rens og dens udendørsarealer opstået efter en brand i 2009 af den gamle familiegård på Pebersmarkvej 15. I tabet af flere generationers minder og hjem, så vi dog nye muligheder i at skulle tænke i nye baner. Fra at være en nedbrændt staldbygning med tilhørende garage og maskinhal, blev der opført en ny stor maskinhal, og straks investeret et større pengebeløb til isolering, elektricitet, dobbelt toiletrum, og flere andre ting med henblik på måske også at kunne bruge bygningen til andre formål i stedt for udelukkende, som stilleplads til maskiner.

Heldigvis var tankegangen til stede, inden byggeriet var afsluttet. Ideen til projektet opstod eftersom at børn ofte keder sig til de voksnes fester. Det skulle hurtigt vise sig, at tankerne gav respons, og at udviklingen hen ad vejen førte til, at det blev til en fest og legeområde for alle generationer i, og omkring Rens. Nu får vi gæster som kommer fra nær og fjern for at hygge sig. Selvom der hurtigt fandtes en masse aktivitetsmuligheder stod tiden aldrig stille i Multihal-Rens, og der investeres løbende i nye udfordrende ting som alle generationer kan more sig med. Man kan besøge Multihallen og udendørsanlægget helt alene, i små grupper, såsom familie eller skoleklasser, men også i større grupper såsom fætter og kusine fest, firma og sportsklubber, eller større familiefødselsdage. Kedsomhed bliver hurtigt erstattet med sjov og hyggetimer for alle.

Vores vision

Vores vision er at gennem stadig nyudvikling at finde et område for alle aldre af befolkningen fra nær og fjern og skabe gennem sjov, leg, og hygge at bryde den daglige kedsomhed, aktiv at kunne udfolde sig netop den tempo og aktivitet man personlig finder for sig selv egnet. Vi ønsker gennem leg og lignende at føre mennesker af alle generationer og interesser sammen til fællesskab. 

Del siden