Lokale til dit arrangement

Fødselsdag, firmafest, eller udflugt? Mangler du pladsen derhjemme? Eller vil du bare kunne tilbringe tiden sammen med dine gæster? Så har vi lokalet til dig!

Lav en skoleudflugt med dine elever, eller idrætsklub, uden at vejret behøver at ødelægge alt for dig! Vi har erfaringer med mange forskellige arrangementer og vi kan forberede et tilbud til lige netop dig. Send en mail til os, eller skriv en SMS med hvilke behov du har, antal gæster eller arrangementtype, og vi svarer med et tilbud til lige netop dine behov.

LAN-Party

Hold din egen LAN-Party
Er du en gamer, og har du lyst til at spille natten igennem? Så er Multihallen det perfekte sted for dig og dine gamers! Inviter dine venner og gamer-freaks, og spil natten igennem med jeres yndlings PC, X-Box, eller PS4 spil. I skal bare sørge for at tage jeres egen skærm og gaming-grej med, og og hvis i vil overnatte så skal i meget gerne tage en madrasse, pude, dyne, og betræk med. For at holde natten igennem skal man også spise, så vi beder jer om at tage jeres eget mad, drikkevarer, og snacks med. MEN husk at tage jeres gode humør med. Vi sørger for varme, køkken, toilet, borde, stole, og plads. Vi har en switch til LAN-tilslutning til din LAN-Party med op til 50 inputs, og vi kan arrangere hurtigt internet til dit udstyr som Computere, spillekonsoller og andet. Undgå de frustrerende pladsmangler du måske har der hjemme.

For at bestille en tid, så kontakt os venligst via e-mail hens@gmail.com, eller via SMS med nummeret 22 82 30 44.

HALLOWEEN FEST

Del siden